Termeni si conditii

Termeni generali

Site-ul www.fluxit.ro, este administrat de S.C. Fluxit Services SRL, denumita in continuare Fluxit Services, cu sediul social in Bucuresti, str. Fabricii, nr. 2B-A, bl. 15D, sc. 1, ap. 50, cam. 2, sector 6, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/4357/2020, avand Codul Unic de Inregistrare RO42439657.

Utilizarea site-ului ca vizitator, presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din aceasta.

Scopul pentru utilizarea site-ului este vizualizarea informatiilor si solicitarea de informatii de la administratorii site-ului. Orice utilizare in alt scop nu este permisa.

Fluxit Services poate aduce la orice moment modificari asupra continutului site-ului, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, Fluxit Services poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari.

Drepturi de Autor

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, sunt proprietatea Fluxit Services si/sau a Furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@fluxit.ro.

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.