Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC Fluxit Services SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau oricare alta persoana.

SC Fluxit Services SRL se conformeaza si REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar SC Fluxit Services SRL garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

Aceste date sunt stocate in conditii de siguranta, pe servere securizate, atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui site.

In calitate de persoana fizica, client al site-ului nostru, aveti urmatoarele drepturi:

  1. Sa cunoasteti datele personale stocate si prelucrate. Datele prelucrate pe site sunt: Nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail.
  2. Scopul prelucrarii datelor. Datele sunt prelucrate in vederea emiterii facturii fiscale si prestarii serviciilor si/sau livrarii unor produse.
  3. Sa cunoasteti durata stocarii datelor dvs. personale. Datele sunt stocate atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui site.
  4. Sa solicitati modificarea sau stergerea datelor personale. Daca doriti acest lucru, va rugam sa trimiteti un e-mail cu titlul DGPR, la adresa de e-mail : office@fluxit.ro. In e-mail trebuie sa specificati datele personale pe care le doriti sterse sau modificate, precum si parola de acces la site, ca sa va putem verifica identitatea. Va vom confirma prin e-mail executarea operatiunii solicitate de dvs.
  5. Sa fiti informat(a) si sa exprimati acordul sau dezacordul, in cazul in care dorim sa comunicam datele dvs. personale altor operatori, cu exceptia autoritatilor publice ale statului.
  6. Sa va adresati autoritatii competente pe teritoriul Romaniei, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.