Firma IT

Cine suntem?

S.C. FluxIT Services S.R.L. este o rezultatul unei necesitati a pietei si anume nevoia de externalizare a serviciilor (outsourcing). Inca de la inceput politica noastra a fost orientata spre calitatea produselor si serviciilor oferite si a unei colaborari stranse cu clientii.

Desi relativ recent aparuta pe piata IT&C, compania S.C. FluxIT Services S.R.L. beneficiaza de personal calificat si cu indelungata experienta, ce are ca unic obiectiv rezolvarea problemelor dumneavoastra. In acest sens ne propunem sa sprijinim companiile care doresc sa-si identifice corect necesitatile IT, oferindu-le consultanta si solutii tehnice complete menite sa minimizeze pe cat posibil costurile de exploatare a infrastructurii si echipamentelor si sa reduca pana la disparitie timpul de nefunctionare al acestora.

Pentru domeniul IT&C outsourcing (externalizare) inseamna colaborarea cu o companie care sa preia functiile care in mod traditional erau realizate in interior de catre un departament IT, sau in cazul unei companii mici, de catre un angajat desemnat ori de catre un colaborator. De multe ori acest lucru se traduce in costuri destul de mari sau in al doilea caz cu servicii si solutii nesatisfacatoare.

Noi am inteles ca astazi afacerile necesita concentrare maxima pe ceea ce stii sa faci cel mai bine si ca tehnologia trebuie sa fie un sprijin pentru afacere, nu un stres suplimentar. Dumneavoastra realizati ca tehnologia este un factor important in cresterea productivitatii si a eficientei si va doriti o echipa de profesionisti certificati, instruiti si experimentati care sa va administreze componenta IT. Pentru noi, outsourcing-ul inseamna asumarea responsabilitatii pentru intregul sau numai o parte a sistemului informational si garantarea serviciilor furnizate din punct de vedere al practicilor de top la nivelul industriei din care faceti parte, al securitatii datelor si al backup-ului.

Cu alte cuvinte, puteti obtine rezultatul dorit fara sa va concentrati pe un alt domeniu! Oameni specializati vor face asta pentru compania pe care o reprezentati cu garantare contractuala a calitatii serviciilor si oferind continuitate.

Suntem cel mai profitabil partener pentru ca noi privim lucrurile altfel.

Ce oferim?

Servicii informatice diversificate si adaptate nevoilor clientilor nostri. In acest sens orice problema cu calculatorul, laptop-ul, serverul sau reteaua de calculatoare poate fi rezolvata in cel mai scurt timp si la un nivel maxim de profesionalism.
Pentru a va putea face o imagine cat mai clara a posibilitatilor de colaborare cu FluxIT Services va prezentam principalele servicii oferite de compania noastra:

1) Consultanta
– privind realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic;
– pentru configurarea echipamentelor informatice (inclusiv solutii antivirus si conectare Internet);
– pentru securizarea sistemelor informatice;
– privind prevenirea pierderii datelor (realizarea solutiilor de back-up);
– pentru optimizarea investitiilor IT (achizitii software sau hardware, consumabile).

2) Software
– administrare si configurare servere;
– administrare si configurare retele de calculatoare (statii de lucru, echipamente de retea);
– servicii de protectie, devirusare si recuperare date;
– configurare solutii mobile de acces la internet;
– mentenanta pentru solutiile software personalizate.

3) Hardware
– Montare, diagnosticare, service si intretinere pentru retelele de calculatoare (servere, routere, switch-uri, computere, laptop-uri, echipamente wireless, imprimante, echipamente de retea si alte periferice);
– instalari si configurari de echipamente;
– suport in realizarea de conexiuni la internet prin fibră optica, cablu, wireless;
– cablari structurate, instalari rack-uri sau alte echipamente;
– upgradarea echipamentelor dumneavoastra pentru maximizarea performantelor.

4) Alte activitati:
– vanzare echipamente IT&C si consumabile;
– instalare si suport centrale telefonice si echipamente de telefonie;
– activitati de testari si analize tehnice;
– realizarea de pagini WEB;
– servicii de IT support (telefonic sau Remote);
– training pentru angajati;
– instalari echipamente de protectie (interfoane, camere de supraveghere, etc.).

Cui ne adresam?

Tuturor celor care au incredere intr-o echipa tanara si dinamica, dar care are deja realizari importante. Celor care au nevoie de produse si servicii competitive, bine proiectate si realizate, executate in timpul cel mai scurt. In momentul de fata echipa FluxIT Services se concentreaza pe extinderea sectorului de servicii si distributie, avand ca segment tinta, clientii din clasa business. Solutiile de asistenta tehnica sunt adresate cu precadere societatilor mici si medii care nu dispun de personal specializat in IT. In cazul societatilor mari putem asigura furnizarea cu intreaga gama de tehnica de calcul necesara desfasurarii activitatii si putem de asemenea ajuta departamentul IT in implementarea si realizarea proiectelor importante.
FluxIT Services este in acelasi timp in masura sa asigure distributia de produse software ale unora dintre cele mai renumite firme: Microsoft, Corel, Adobe, Symantec, Eset , BitDefender, Avast, etc. cu care are incheiate parteneriate directe.

0 Skilled technicians

0 Happy clients

0 Years experience

0 Finished projects

Our goal is to provide a superior customer experience

Ex per aeque denique constituto, purto populo molestiae ei has. Sea te quaeque nostrum maluisset, id persius appetere pro, mea harum ridens regione an. Ei quas nullam vivendo sit.

Get started

Proiectele Noastre

Cateva din proiectele noastre

Contact Us
Pete Hugh

Dignissim per dis dignissim mi nibh a parturient habitasse suspendisse ut a feugiat.

Vanessa Gibbs

Dignissim per dis dignissim mi nibh a parturient habitasse suspendisse ut a feugiat.

Neal Leyton

Dignissim per dis dignissim mi nibh a parturient habitasse suspendisse ut a feugiat.

Other stats about us

Ex per aeque denique constituto, purto populo molestiae ei has. Sea te quaeque nostrum maluisset, id persius appetere pro, mea harum ridens regione an. Ei quas nullam vivendo sit molestiae ei has.

Get started

COMMUNICATION

MARKETING

MANAGEMENT

Rapiditate

Serviciile noastre sunt furnizate rapid

Experienta

Serviciile sunt oferite de echipa cu experienta

Ieftin

Serviciile noastre sunt ieftine si calitative

Parteneri

Lucram cu parteneri de top in domeniu

Tehnologie

Servicii moderne si actualizate

Program Extins

Programul de lucru este extins